• Новости
 • Сахара: отопление, канализация, водоснабжение
   

  Главная

  Новости

  Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

  Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

  Как к нам проехать?

  Как к нам проехать?

  Si të gjeni një telefon të humbur Android?

  1. Përmbajtja e artikullit:
  2. Kërkimi standard i telefonit përmes llogarisë Google
  3. Aplikimi - "Android i humbur"
  4. Aplikimi - "Wheres My Droid"
  5. Aplikimi - "SeekDroid : Gjeni telefonin tim "

  Shumë prej nesh kanë humbur telefonat tanë celularë: dikush nuk mund ta gjente nën një jastëk dhe dikush e mbolli atë në rrugë. Epo, nëse ai është gjetur nga një person me një shpirt të mirë dhe do ta kthejë atë tek ju. Por një person i cili nuk është aspak i preokupuar me altruizmin mund ta gjejë, ose nuk ka telefon fare. Sidoqoftë, kemi një nevojë dhe dëshirë për të gjetur një telefon kaq të njohur dhe të dashur. Por si ta bëni? Tani do të kuptojmë.

  Përmbajtja e artikullit:

  1. Kërkimi standard i telefonit përmes llogarisë Google
  2. Aplikimi - "Android i humbur"
  3. Aplikimi - "Wheres My Droid"
  4. Aplikimi - "SeekDroid: Gjeni telefonin tim"

  Çfarë ju nevojitet për të kërkuar telefonin?

  Pra, për të qenë në gjendje të gjeni telefonin tuaj celular, në rast të humbjes ose vjedhjes, do t'ju duhet një llogari e vlefshme Google. Një parakusht është që telefoni duhet të jetë i lidhur me të (nëse kjo nuk është bërë, atëherë të gjitha veprimet e mëtejshme janë të padobishme). Një kusht tjetër i rëndësishëm është disponueshmëria e internetit në një pajisje të lëvizshme, shpejtësia e lidhjes nuk luan një rol të veçantë. Kontrolloni llogarinë tuaj në Google, hyrjen në internet dhe vazhdoni me konfigurimin e telefonit dhe kompjuterit tuaj.

  Kërkimi standard i telefonit përmes llogarisë Google

  Shko te Parametrat → Siguria → Administratorët e pajisjes → "Kontrolli i telekomandës Android". Aktivizo artikullin e fundit.

  Veprimet e kryera në kompjuter?

  Në mënyrë që të gjurmoni pajisjen e dëshiruar ne kalojmë ndjekja e faqes dhe hyni në një llogari që lidhet me telefonin tonë. Më tej do të vijë një dritare e tillë:

  Më tej do të vijë një dritare e tillë:

  Pas disa kohësh, do të jeni në gjendje të shihni vendndodhjen e celularit tuaj në hartë, dhe në disa raste edhe në rrugën e lëvizjes së mëparshme.

  Pas disa kohësh, do të jeni në gjendje të shihni vendndodhjen e celularit tuaj në hartë, dhe në disa raste edhe në rrugën e lëvizjes së mëparshme

  Por e gjithë kjo është e mundur vetëm nëse interneti po punon në telefon. Nëse pajisja është e fikur, nuk do të jetë e mundur për të zbuluar atë, nuk është e nevojshme të tërhiqet goma, të filloni të shikoni menjëherë!
  Thirrja e telefonit do të jetë në dispozicion së shpejti. Pas disa sekondash pas shtypjes së këtij butoni, telefoni juaj do të bjerë dhe do të bjerë me zë të lartë për 5 minuta të tërë, edhe nëse është në modalitetin "Heshtur". Pajtohem, një tipar i dobishëm.

  Pajtohem, një tipar i dobishëm

  Pasi ta ndizni funksionin "Thirrje", telefoni ndizet automatikisht në "Normal mode" dhe fillon të luajë zile. Pas përfundimit të pesë minutave ose çdo veprimi me telefon, thirrja ndalet dhe telefoni përsëri shkon në modalitetin "Heshtur".

  Pas përfundimit të pesë minutave ose çdo veprimi me telefon, thirrja ndalet dhe telefoni përsëri shkon në modalitetin Heshtur

  Aplikimi - "Android i humbur"

  Një tjetër mënyrë e zakonshme dhe mjaft e mirë për të gjetur një telefon të humbur është të përdorësh një program të veçantë me një emër premtues. Humbur android . Ky program është i disponueshëm për shkarkim në tregun e njohur Play, është shumë i dobishëm dhe merr hapësirë ​​shumë të vogël.

  1
  1. Pas instalimit, do të shfaqet një ikonë, disi kujton shënime të zakonshme, një lloj mbrojtje nga pronari "i ri".

  Pas instalimit, do të shfaqet një ikonë, disi kujton shënime të zakonshme, një lloj mbrojtje nga pronari i ri

  2. Gjatë nisjes së parë të programit, duhet t'u jepet e drejta e administratorit - pa këtë ju nuk mund të bëni asgjë.

  Gjatë nisjes së parë të programit, duhet t'u jepet e drejta e administratorit - pa këtë ju nuk mund të bëni asgjë

  Deri në momentin kur lind një situatë e pakëndshme, aplikacioni nuk do të jetë i nevojshëm, menaxhimi i mëtejshëm do të bëhet përmes burimeve të uebit. Dhe përsëri kemi nevojë për llogarinë tonë (telefoni duhet të lidhet me një llogari Google). E njëjta funksionalitet do të jetë në dispozicion si në rastin e parë (dhënë më lart).

  E njëjta funksionalitet do të jetë në dispozicion si në rastin e parë (dhënë më lart)

  Versioni bazë i Android-it të humbur është i lirë, por do të duhet të paguash një shumë të vogël për kërkimin e kontakteve, nisjen e aplikacioneve dhe menaxhimin e aplikacioneve të sistemit. Por përsëris edhe një herë - disa dollarë janë saktësisht me vlerë të pajisjes suaj, ose të paktën të dhënat tuaja personale.

  Aplikimi - "Wheres My Droid"

  Ky program ka një ndërfaqe "të zbukuruar" më të zgjeruar dhe përballon detyrën për të gjetur një pajisje të lëvizshme edhe më të mirë.
  Pas nisjes së tij, do t'ju kërkohet të krijoni "komanda të posaçme". Ky funksion do t'ju lejojë të kontrolloni që telefoni i humbur nuk është nga një kompjuter (në fund të fundit, jo gjithmonë PC është afër), por nga një tjetër telefon Android. Gjithashtu, zhvilluesit kanë lënë aftësinë për të kontrolluar përmes një kompjuteri, por e kanë bërë atë në sistemin e tyre, i cili nuk ka të bëjë me Google.

  Kontroll kompjuteri

  Për të qenë në gjendje të menaxhoni një telefon të humbur nga një kompjuter personal, do t'ju duhet interneti (pa kudo) dhe një shfletues.
  Së pari, shkoni te burimi i uebit komandant .

  Në faqen fillestare do t'ju kërkohet të instaloni aplikacionin për telefonin tuaj, për ta bërë këtë, klikoni butonin "Shkarko tani" ose shkarko direkt nga Tregu Luaj . Pas instalimit dhe krijimit të një llogarie, përdoruesi do të ketë akses në cilësime të gjera aplikimi:

  Por, siç ndodh shpesh, zhvilluesit e këtij programi kufizuan rëndë funksionalitetin e versionit të lirë të programit. Të gjitha funksionet mund të merren në Pro-version, i cili kushton rreth 4 $. Është në këtë version që do të jenë në dispozicion këto: marrja e fotografive, mbyllja e largët dhe rivendosja e pajisjes, mbrojtja kundër eliminimit të aplikacionit dhe fshehja e ikonave të saj, si dhe shumë "buns" të dobishme.

  Aplikimi - "SeekDroid : Gjeni telefonin tim "

  Ky program i telekomandës gjithashtu përdor platformën e tij. Ajo ka një ndërfaqe mjaft interesante dhe të avancuar, por menaxhim më kompleks.
  Pra, për të përdorur këtë burim sipas qëllimit, para së gjithash ne do të shkojmë në faqen kryesore. SeekDroid .

  Shkarkimi i aplikacionit telefonik nëpërmjet tregut të lojës.

  Shkarkimi i aplikacionit telefonik  nëpërmjet tregut të lojës

  Sigurohuni që të krijoni llogarinë tuaj! Do të organizojë çiftimin korrekt të burimit të uebit dhe një telefoni celular.
  Ndryshe nga metodat e lartpërmendura të kontrollit të largët të telefonit nëse humbet, kur smartphone ose telefon ka nevojë vetëm për qasje në Internet dhe asgjë më shumë, SeekDroid kërkon që gjeolokacioni të jetë një parakusht, pa u kthyer manualisht, nuk mund të lidheni me serverin dhe ta gjeni telefonin.
  Versioni i lirë i programit gjithashtu ndikohet fuqishëm nga funksionaliteti dhe versioni i paguar kushton $ 4 -20 $ në muaj, gjithçka varet nga karakteristikat që dëshironi të merrni.

  Përmbledhje e shkurtër

  Ka shumë programe dhe shërbime të ndryshme që ndihmojnë në gjetjen e pajisjes së humbur, ky artikull paraqet vetëm disa opsione që janë testuar në pajisjet e tyre. Gjithkush do të gjejë aplikacionin më të përshtatshëm dhe funksional. Aplikacionet e paguara, natyrisht, kanë përparësitë e tyre. Por akoma, ju zgjidhni. Fat i mirë!

  Por si ta bëni?
  Veprimet e kryera në kompjuter?
  Конвекторы Adax Multi — стиль, качество и надежность

  Новинка!
  Конвекторы Adax Multi  — стиль, качество и надежность

  Flores Dual — настенный газовый котел с проточным газообменником

  Flores Dual  — настенный газовый котел с проточным газообменником

  Guess Who designed it
  ©

  2005 Салон «Сахара»
  ЧП Бондарь Олег Михайлович

  ул. Прохоровская, 37, Одесса, Украина
  Телефон/факс: +38 (048) 711–18–75
  E-mail: [email protected]