• Новости
  • Сахара: отопление, канализация, водоснабжение
     

    Главная

    Новости

    Арт-терапия самостоятельно
    Слово « арт-терапия» появилось в отечественном лексиконе сравнительно недавно, примерно с середины 1990-х годов. С этого времени отмечается более активное внедрение разных форм арт-терапии

    Ваз 2107 замена крана отопителя
    На http://saleshop.com.ua/51-ustrojstvo-pola-iz-parketnoj-doski-stati-na-stroitelnom-portale-ukrainy.html – одна из важных ремонтных работ. Ведь данная деталь отвечает за регулировку температуры воздуха

    Тренажеры бубновского для дома купить
    Разработанный в рамках новейшей, совсем нетипичной науки кинезитерапии (практически: исцеление движением) тренажёр доктора Бубновского – действенное средство не только лишь для исцеления, да и для профилактики

    Уличная печь мангал своими
    Ручные инструменты для обработки камня выполняются из качественных легированных сталей. Плюс ручных инструментов в том, что они дешевые, на последний случай их можно заказать в хоть какой кузне. Минус

    Кукла беби бон видео
    Кукла-ребенок, получившая заглавие беби бон отлично подходит для возлюбленной многими девченками игры в дочки-матери. Но ухаживать за этой игрушкой не совсем не сложно, ведь она просит фактически того

    Аренда жилья краснодар без посредников
    Аренда (найм) жилища с каждым годом приобретает все огромную популярность. Но для того чтоб обезопасить себя, функцию сдачи в аренду квартиры необходимо провести по буковке закона. Итак, сдача жилища

    Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

    Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

    Как к нам проехать?

    Как к нам проехать?

    Короткі відомості про основні мисливських тварин

    1. лось Сучасний ареал охоплює майже всю лісову зону Росії, глибоко вдаючись в лісостеп і лесотундру....
    2. косуля
    3. Кабан
    4. Заєць-біляк
    5. Заєць русак
    6. лисиця
    7. борсук
    8. куниця лісова
    9. лісовий тхір
    10. Бурий ведмідь
    11. Білка
    12. Глухар звичайний
    13. Тетерів звичайний
    14. рябчик
    15. Перепілка звичайна
    16. сірий гусак
    17. Гусь-гуменник
    18. крижень
    19. Гоголь
    20. червоноголовий нирок
    21. вальдшнеп
    22. бекас
    23. лиска
    24. Припутень

    лось

    Сучасний ареал охоплює майже всю лісову зону Росії, глибоко вдаючись в лісостеп і лесотундру Сучасний ареал охоплює майже всю лісову зону Росії, глибоко вдаючись в лісостеп і лесотундру. Лось мешкає в змішаних лісах з заростями молодих осичняків, вільшняка, сосняку, верболозу. Поїдає приблизно 350 видів рослин, в основний деревних порід. Тримається поодинці або невеликими стадами від 3 до 6 голів. Гон у вересні. Биков в цей час можна підкликати на вабу (осіннє полювання "на реву"). Самка в травні-червні після 8-місячної вагітності приносить двох телят, іноді одного. Вони встають на ноги приблизно через 2 дня. У місячному віці беруть підніжний корм. У 3-4 місяці перестають харчуватися молоком, але ходять з матір'ю. На другому році життя беруть участь в розмноженні. Високо цінуються як трофей роги бика. Довжина тіла лося близько 2,5 м. На сході ареалу зустрічаються особини довжиною понад 3 м і вагою до 600 кг. Тривалість життя лося в межах 20 років.

    Європейський благородний олень

    Звір середнього розміру (висота в холці до 125 см, вага близько 250 кг) Звір середнього розміру (висота в холці до 125 см, вага близько 250 кг). Самець має гарні роги, які взимку скидає. До періоду гону (початок вересня) вони знову відростають. Гон триває місяць з невеликим. У цей час навколо самця збирається гарем (до 10 самок). Через 8,5 місяця самка приносить теляти. Тиждень він не залишає укриття і харчується тільки молоком. Потім пересувається з матір'ю і поступово переходить на підніжний корм. Взимку олені тримаються невеликими стадами, які влітку розпадаються. Віддає перевагу гористому рельєфу зі змішаним лісом, мають багатий підліток і підлісок. Охоче ​​відвідує підкормові майданчика. Європейський благородний олень є одним з підвидів благородного оленя. Інші підвиди: марал (мешкає в лісистих горах півдня Сибіру), изюбрь (мешкає в Забайкаллі і на півдні Далекого Сходу), кавказький шляхетний олень (живе в лісах Кавказу).
    голос самки

    косуля

    Порівняно невелика копитне тварина (висота до 95 см, вага 20-60 кг) Порівняно невелика копитне тварина (висота до 95 см, вага 20-60 кг). Рогу тільки у самця. У просторіччі косулю часто називають козою. Існують два різновиди козулі: європейська (дрібна, з тонкими рогами) і сибірська (більша, з масивними рогами). Перша поширена в європейській частині Росії. Друга населяє територію від Уралу до південної частини Далекого Сходу. Тримається в лісах на гористій і рівнинній місцевості, харчуючись травою, листям дерев, кущів. Гон в серпні або вересні. Самці закликають самок коротким, грубим своєрідним гавкотом. Сибірська косуля восени нерідко мігрує великими стадами в пошуках кращих місць зимівлі. В основному в травні після 9-місячної вагітності самки приносять приплід - 2-3 козуленят. Вони швидко стають на ноги і починають підгодовуватися травою і іншою рослинністю.

    Кабан

    В даний час кабан поширений практично по всій території європейської частини Росії (за винятком північних областей) і по півдню Сибіру і Далекого Сходу В даний час кабан поширений практично по всій території європейської частини Росії (за винятком північних областей) і по півдню Сибіру і Далекого Сходу. Один з найпопулярніших об'єктів аматорського полювання, серед копитних тварин. Харчується кабан деревними та чагарниковими плодами, корінням рослин, дрібної живністю, яйцями, пташенятами птахів, що гніздяться на землі, завдаючи певної шкоди борової дичини, зайцям. Охоче ​​здійснює набіги на найближчі сільськогосподарські поля. Годується переважно вночі. Здатний мігрувати в пошуках кращих умов проживання. У грудні під час гону сікачі люто б'ються, живуть окремо від стада, де ватажком завжди стара свиня. Потомство (до 10 поросят) з'являється в квітні-травні. Мати виховує поросят без допомоги самця. У важку пору кілька сімей зазвичай об'єднуються в одне стадо. Вага великого кабана, як правило, до 150 кг. Рідкісні особини можуть досягати 200 кг.

    Заєць-біляк

    Населяє майже всю територію Росії, за винятком безлісих і гірських регіонів Населяє майже всю територію Росії, за винятком безлісих і гірських регіонів. Це нічна тварина, яке годується влітку і взимку рослини. Світлий час доби проводить на лежанні в затишному місці по краях лісових боліт, на зарослих вирубках, в буреломі. Вагітність триває 49-52 дня. Зайченята - до 6 в посліді - народяться зрячими, покритими густим хутром. Харчуються спочатку дуже жирним молоком. Через 9-10 днів починати підгодовувати травою. Залежно від місцевих умов зайчиха може давати до 4 виводків на рік (південні райони). У центральних областях линька закінчується в листопаді. Після линьки зайці-біляки стають білими. Хутро не втрачає цінності до березня, початку линьки.

    Заєць русак

    Помітно темніше і крупніше біляка Помітно темніше і крупніше біляка. Мешканець перелісків, полів, степів. Спосіб життя веде схожий з біляком, але в кормі переважають злакові. Лягає на днювання в поле, яру, на узліссі. При глибокому сніговому покриві іноді прориває в снігу нору і ховається в ній.

    лисиця

    Кілька різновидів - від чорно-бурого і сиводушки до дрібної з зарідка піщано-жовтим або сірим хутром, що населяє степи і пустелі Кілька різновидів - від чорно-бурого і сиводушки до дрібної з зарідка піщано-жовтим або сірим хутром, що населяє степи і пустелі. Лисиці живуть всюди, за винятком тундрової смуги. У норах вони живуть, коли народжують і вигодовують потомство. Взимку кочують поодинці, відпочиваючи в безпечних місцях. Полюють в основному в темний і сутінковий час, але буває і серед дня. Корм найрізноманітніший, включаючи ягоди і плоди рослин. Гон в кінці березня - початку квітня. Вагітність 51-53 дня. У посліді зазвичай від 4-7 (іноді до 14) щенят. Молоком самки харчуються близько 45 днів. Потім батьки годують лисенят різною живністю і привчають полювати самостійно. До осені виводок розпадається. Статеве дозрівання відбувається в однорічному віці. Хутро цінний з листопада по лютий - березень в залежності від регіону. Популярний об'єкт полювання з собаками, облавою, з підходу.

    борсук

    Поширений майже повсюдно, але нечисленні в більшості місць проживання, селиться в норах, веде сутінковий спосіб життя Поширений майже повсюдно, але нечисленні в більшості місць проживання, селиться в норах, веде сутінковий спосіб життя. На зиму впадає в сплячку, приблизно з листопада по березень. Народжуються барсучата в березні-квітні сліпими. До осені молоді дозрівають до самостійного життя і залишають батьківську нору. Але статевої зрілості досягають тільки в 3 роки. Популярний об'єкт полювання з норними собаками. Харчується земляними хробаками, комахами, жабами, дрібними звірками, яйцями і пташенятами птахів, ягодами, грибами, плодами рослин. Довжина тіла близько 60 см, хвоста - 20 см. Вага старих самців іноді досягає 35 кг.

    куниця лісова

    Поширена по всій лісовій і лісостеповій зоні європейської частини Росії, на схід - до Обі Поширена по всій лісовій і лісостеповій зоні європейської частини Росії, на схід - до Обі. Веде переважно нічний спосіб життя. Харчується гризунами, різними птахами, білками, ягодами. Парування в червні, а в кінці березня - початку квітня самка приносить 1-6 сліпих дитинчат. Розвиваються вони дуже швидко - до серпня виводок вже розбігається. Самець у вихованні молодняка участі не бере. Зимове хутро звірка центральних районів Росії дозріває на початку листопада і не втрачає якостей до березня.

    лісовий тхір

    Область поширення - майже вся європейська частина Росії Область поширення - майже вся європейська частина Росії. Уникає лише глухих суцільних лісів. День проводить в норі. На полювання виходить в сутінках. Дає один послід в рік (до 12 дитинчат). Парування в березні-початку квітня. Вагітність близько 40 днів. Молоді звірятка досягають статевої зрілості в перший рік життя. Їжа тхора - дрібні звірки, жаби, рідше птиці, змії, ящірки. Іноді нападає на свійську птицю, кролів. З середини листопада по березень хутро набуває промислове значення.

    Бурий ведмідь

    Поширений практично по всій лісовій зоні Росії за винятком густонаселених районів Поширений практично по всій лісовій зоні Росії за винятком густонаселених районів. Живе зазвичай у великих лісових масивах. На зиму залягає в сплячку, існуючи за рахунок запасів жиру. Спить чуйно. Самка лягає з ведмежатами, самці окремо. Барліг ведмідь влаштовує, як правило, серед бурелому, під вивернутими деревами. Всеїдний. Поїдає жуків, молюсків, мурах, диких бджіл, риб, птахів, гризунів, всілякі ягоди, коренеплоди і різні рослини, рідше нападає на копитних. При нестачі кормів нападає на худобу. Вага найбільших самців досягає 450 кг. Самки дрібніше. Гон у травні-червні. Вагітність близько 7 місяців. Дитинчат 1-3. Народяться ще в барлозі.

    Білка

    Населяє всю лісову і лісостепову зони Росії, а також ліси Північного Кавказу Населяє всю лісову і лісостепову зони Росії, а також ліси Північного Кавказу. Популярний об'єкт полювання з лайками. Шкурки займають чільне місце в хутрових заготовках. Живе в гніздах (гайнах) зимового і літнього типу. Приносить, як правило, два посліду - навесні і влітку. У посліді - до 10 бельчат. Через три місяці вони починають самостійно-тільну життя. Основна їжа білки - насіння хвойні дерев, плоди рослин, ягоди, гриби і т.п. Хутро придатний тільки зимовий з жовтня-листопада по лютий-березень.

    Глухар звичайний

    Поширений в змішаних і хвойних лісах від західних кордонів Росії до р Поширений в змішаних і хвойних лісах від західних кордонів Росії до р. Лена і Забайкалля. Взимку глухарі проводять ночі в снігу, в малосніжна час на деревах поблизу стовбурів. Самці у вихованні молоді участі не приймають. Самка влаштовує гніздо на землі. Місце проживання - високостовбурні хвойні ліси з моховими болотами і дрібноліссям. Взимку глухар харчується хвоєю сосни, кедра, ялиці, ягодами горобини, калини, ялівцю. Влітку, крім ягід і зеленого корму, поїдає комах. Вага від 3 до 5,5 кг. Яєць в кладці від б до 10. Термін насиджування від 26 до 29 днів. Навесні, ще до появи таловин у глухарів починається шлюбний сезон - токування.
    на току Загроза

    Тетерів звичайний

    За лісовій та лісостеповій смузі тетерев поширений від західних кордонів Росії до Тихого океану За лісовій та лісостеповій смузі тетерев поширений від західних кордонів Росії до Тихого океану. Уникає глухий тайги. Чи не зустрічається на Сахаліні і Камчатці. Влітку тетерева ведуть наземний спосіб життя, взимку годуються на деревах, ночують, зариваючись в сніг, в сильні морози сидять в снігу і вдень. Гніздо самка влаштовує на землі. Самці участь у вихованні молодняку ​​не приймають. Тетеревята після обсихання відразу слідують за самкою. Улюблені місця проживання - ділянки лісу, що чергуються з полями, луками, вирубками. Взимку тетерева годуються головним чином сережками і бруньками берези та вільхи, хвоєю і ягодами ялівцю. Влітку їжа більш різноманітна, значну частку її складають комахи. Вага самців 1,2-1,4 кг, вага самок дещо менше. У кладці від 4 до 12 яєць.

    рябчик

    Поширений майже повсюдно по лісовій зоні Росії Поширений майже повсюдно по лісовій зоні Росії. Зустрічається в змішаних і хвойних лісах з густим підліском. Для життя рябчика необхідна наявність ягідників, води і дрібного галечника або крупного піску. Рябчики ведуть осілий спосіб життя. Взимку тримаються парами або невеликими зграйками. Ночують в снігу, гніздо самка робить на землі. У вихованні молодняку ​​беруть участь обидва батьки. Пташенята в перші дні годуються ис-ключітельно комахами і мурашиними яйцями. Дорослі птахи харчуються в основному рослинними кормами. Вага 300-400 г. Яєць в кладці від 6 до 14.
    крик

    Перепілка звичайна

    Перепілка гніздиться від західних кордонів до Байкалу. Ареал його поширення доходить до 61 ° північної широти. Селиться перепел по лугах, полях, степах. Віддає перевагу поля, засіяні просом. Іноді зустрічається на узліссях і окраїнах чагарників. Прилітають перепела навесні в квітні - травні. Після прильоту починається шлюбний сезон. Самці б'ються через самок. Пара не утворюють. Ведуть наземний спосіб життя. Основна маса зимує в Африці, по шляху перепела збираються в більшій кількості в Криму і на Кавказі. Харчуються насінням трав, хлібних злаків, пагонами трав, різними комахами і їх личинками. Вага 100-120 г, восени до 150. Яєць в кладці від 8 до 15.
    Перепілка гніздиться від західних кордонів до Байкалу

    сірий гусак

    Гніздиться від західних кордонів до Тихого океану Гніздиться від західних кордонів до Тихого океану. Північна межа його поширення доходить до Карелії, гирла Північної Двіни, Північного Уралу, низин Обі, середньої течії Єнісею, Прибайкалля, дельти Амура. Житла сірої гуски - річкові долини з старицями і озерами, степові озера, дельти річок з очеретяними і очеретяними чагарниками. Гнізда будують на піднесеному місці, часто на заломі очерету. Гусенята залишаються в гнізді не більше доби, після чого з батьками направляються до води. Із Західного Сибіру і європейської частини Росії гуси на зимівлю збираються на Каспійське море. Зі Східного Сибіру до Індії. Харчуються кореневищами водних рослин, травою, листям лугових злаків, зернами хлібних злаків і сходами озимих. Вага - 2,6-4 кг. Яєць в кладці від 4 до 12.

    Гусь-гуменник

    У європейській частині гніздиться тільки в північних районах, в Сибіру зустрічається від смуги тундри до Алтаю У європейській частині гніздиться тільки в північних районах, в Сибіру зустрічається від смуги тундри до Алтаю. Гніздяться в тундрі гуси тримаються поблизу озер, по берегах річок і на островах. У лісосмузі вибирають глухі лісові озера і болотисті луки. Спосіб життя схожий з життям сірої гуски.

    крижень

    Гніздиться від західних кордонів Росії до Тихого океану Гніздиться від західних кордонів Росії до Тихого океану. Відсутня в смузі тундри і лісотундри. Житла - трав'янисті болота, озера, протоки, ставки, заплави, зарослі водною рослинністю. Гнізда будує на землі поблизу водойми, іноді на деревах. Зимує на Каспійському морі, в Індії, Китаї. При наявності незамерзаючих водойм можуть залишатися на зимівлю на місці. Харчується насінням, пагонами, кореневищами осок, рдестов і інших рослин. Тваринна їжа складається з молюсків, рачків, личинок водних комах. Перед відльотом крижні відвідують поля, де харчуються різними зернами. У середній смузі повні кладки бувають вже в середині травня. Число яєць в кладці зазвичай 8-9. Про потомство піклується лише самка. Вага крижні від 1 до 1,5 кг. Схожий з кряквой спосіб життя ведуть інші благородні качки - шилохвость, чирки свистунок і трескунок, широконоска, сіра качка.
    відповідь селезня заклик селезня Подсадная

    Гоголь

    Мешкає від західних кордонів Росії до Тихого океану Мешкає від західних кордонів Росії до Тихого океану. На півночі - до меж лісової рослинності. Південна межа також пов'язана з наявністю лісових водойм. Віддає перевагу досить великі озера з чистою водою і завжди по сусідству з лісом. Гніздиться зазвичай в дуплах дерев, рідше на землі або в ущелинах скель. Харчується тваринними і рослинними кормами. Вага від 0,6 до 1,1 кг. У кладці 8-12 яєць.

    червоноголовий нирок

    Мешкає в середній смузі лісової зони, лісостепу Мешкає в середній смузі лісової зони, лісостепу. Віддає перевагу невеликі озера, багаті водною рослинністю. Добре пірнає. Гніздо будує у води на сухих купині, купках очерету. Харчується насінням водних рослин, молюсками, комахами. Вага від 0,7 до 1,1 кг. Яєць в кладці 7-9. Відноситься до Ниркові качках. Спосіб життя схожий з іншими Ниркові качками (відрізняються в основному зонами гніздування) - белоглазого нирка, чубата чорніти, морянка, сіньга, турпанов.

    вальдшнеп

    Лісовий кулик Лісовий кулик. Поширений по всій лісовій зоні Росії за винятком її північної смуги. Любить лісу з мокрими низинами. Прилітає з утворенням перших таловин. Незабаром після прильоту починається тяга - ток вальдшнепа. Самець у вихованні молодняка участі не бере. Основний корм - земляні хробаки, личинки комах, в меншій кількості молюски. Іноді ягоди. Вага 250 - 450 р Яєць в кладці від 3 до 5.
    шлюбний поклик

    бекас

    Цей кулик населяє всю територію Росії крім арктичної тундри, пустельних областей і посушливих степів Цей кулик населяє всю територію Росії крім арктичної тундри, пустельних областей і посушливих степів. Бекас - болотна птах, тримається на сирих луках, мохових і торф'яних болотах. Веде сутінковий спосіб життя, вдень ховається в траві. Харчується хробаками, личинками комах, молюсками, корінням і стеблами болотних рослин. Вага 100-200 г. У кладці 4 яйця.

    лиска

    Цей птах належить до ряду пастушкових Цей птах належить до ряду пастушкових. Поширена повсюдно, за винятком північних областей, але найбільш численна в південних областях. Гніздо влаштовує в очеретах. У період розмноження розбивається на пари. Самка відкладає до 15 яєць. Їжа в основному рослинна, а також комахи, риб'яча молодь, молюски, дрібні ракоподібні. Вага до 1 кг.
    шлюбний поклик

    Припутень

    Лісовий голуб Лісовий голуб. Поширений в європейській частині Росії повсюдно, за винятком тундри. Зустрічається в західних районах Сибіру. Гнізда влаштовує на деревах поблизу ствола. Самка відкладає 2 яйця, які висиджує по черзі з самцем. В середині літа пташенят виводять вдруге. Восени збираються в зграї і вилітають годуватися на поля. Вага до 500 р

    Конвекторы Adax Multi — стиль, качество и надежность

    Новинка!
    Конвекторы Adax Multi  — стиль, качество и надежность

    Flores Dual — настенный газовый котел с проточным газообменником

    Flores Dual  — настенный газовый котел с проточным газообменником

    Guess Who designed it
    ©

    2005 Салон «Сахара»
    ЧП Бондарь Олег Михайлович

    ул. Прохоровская, 37, Одесса, Украина
    Телефон/факс: +38 (048) 711–18–75
    E-mail: [email protected]