• Новости
 • Сахара: отопление, канализация, водоснабжение
   

  Главная

  Новости

  Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

  Скачать полный прайс-лист, MS Word, архив ZIP

  Как к нам проехать?

  Как к нам проехать?

  Shkarko ose lexoni libra Elena Romanova (fb2)

  Rendit sipas: Rendit sipas:  unë  I tradhtova bashkëshortin tim dhe u dërgova në shkretëtirë të vërtetë - një qark të largët anglez - dhe synonin të prisnin qetë disa muajt e egër të mërgimit

  unë

  I tradhtova bashkëshortin tim dhe u dërgova në shkretëtirë të vërtetë - një qark të largët anglez - dhe synonin të prisnin qetë disa muajt e egër të mërgimit. Por, mjerisht, unë u përgatitëm jo vetëm që të vrapoj në një kampion morali, një lloj zoti Austin, i cili po frikësonte frikën për të gjithë zemërimin e Britanisë, por edhe të përfshihej në intriga provinciale, pothuajse duke u bërë viktimë e një vrasësi ... Dhe e gjithë kjo për një gjë - për të gjetur dashurinë kurrë nuk besoi.

  unë

  Problemet me presion të lartë ose të ulët mund të ndodhin për cilindo prej nesh! Këshilla e këtij libri do t'ju ndihmojnë një herë e përgjithmonë të harrojmë për sëmundjen e fshehtë! Si të normalizohet presioni? Si për të parandaluar tranzicionin e presionit të ulët të lartë? Si të shpëtoj të hipertensionit dhe mos pini pilula gjatë gjithë jetës time? Libri i përgjigjet të gjitha këtyre pyetjeve! - Shkaqet kryesore të rritjes së vazhdueshme të tensionit të gjakut - Metodat efektive dhe të sigurt të trajtimit - Faktorët e rrezikut dhe parandalimi - Provuar ...

  unë

  Duke qenë tridhjetë e dytë në listën e kandidatëve për dorën dhe zemrën e princit nuk ka rëndësi. Ndeshjet e sezonit, intrigat, veshjet tradicionale - qesharake. Por përpjekja për princin, burgun dhe pasionin e njeriut më të rrezikshëm në botë - kjo nuk është aspak ajo që prita nga udhëtimi në mbretërinë Hegei. Të jesh në mes të intrigave dhe të bëhesh pretekst për një luftë të përgjakshme për fronin - diçka tjetër është zbavitje, unë po ju them.

  unë

  Ulçera peptike është një nga sëmundjet e zakonshme. Deri kohët e fundit, problemi kryesor në trajtimin e saj konsiderohej pamundësia e kontrollit të relapseve. Por tani situata ka ndryshuar. Falë kërkimit modern, janë shfaqur metoda të reja që lejojnë pacientin të përballojë sëmundjen me më pak humbje të shëndetit. Për atë që janë, ky libër do të tregojë.

  unë

  Kjo histori, që përshkruan aventurat e dy vëllezërve Nick dhe Eric Otfridson, është pjesa e dytë e trilogjisë Nix - kujdestarët e rrugëve ujore që çojnë në botën magjike. Ngjarje që shpalosen gjatë Luftës së Dytë Botërore

  unë

  Çfarë është anoreksi? A është kaq e tmerrshme dhe e tmerrshme, siç përshkruajnë mjekët? Apo në çdo kohë mund ta ndalosh këtë dietë problematike dhe të kthehesh në një mënyrë jetese normale, por pa ndonjë gjurmë yndyre në trup, pa bark, bisht të dyfishtë, kofshë të trashë? Ku është vija midis tekat e vajzës dhe çrregullimeve mendore, që çon në lodhje fatale, dhe në disa raste madje edhe vdekjen? Kush janë ata, pasuesit e sotëm të hollë të sëmurë, viktima të medias masive apo thjesht ...

  Si të normalizohet presioni?
  Si për të parandaluar tranzicionin e presionit të ulët të lartë?
  Si të shpëtoj të hipertensionit dhe mos pini pilula gjatë gjithë jetës time?
  A është kaq e tmerrshme dhe e tmerrshme, siç përshkruajnë mjekët?
  Apo në çdo kohë mund ta ndalosh këtë dietë problematike dhe të kthehesh në një mënyrë jetese normale, por pa ndonjë gjurmë yndyre në trup, pa bark, bisht të dyfishtë, kofshë të trashë?
  Ku është vija midis tekat e vajzës dhe çrregullimeve mendore, që çon në lodhje fatale, dhe në disa raste madje edhe vdekjen?
  Конвекторы Adax Multi — стиль, качество и надежность

  Новинка!
  Конвекторы Adax Multi  — стиль, качество и надежность

  Flores Dual — настенный газовый котел с проточным газообменником

  Flores Dual  — настенный газовый котел с проточным газообменником

  Guess Who designed it
  ©

  2005 Салон «Сахара»
  ЧП Бондарь Олег Михайлович

  ул. Прохоровская, 37, Одесса, Украина
  Телефон/факс: +38 (048) 711–18–75
  E-mail: [email protected]